Kad Perubatan “Medisafe Infinite”

Medical Card Allianz MEDISAFE Infinite.

Apa pun layan video ini dahulu, tetapi kalau internet slow boleh terus baca ringkasan yang saya akan kongsikan dibawah ini.

Semua orang akan jatuh sakit tetapi bergantung pada tahap nya, ada yan demam-demam biasa dan ada terus Kronik, (minta jauh la).. 🙂

Ok la, saya akan ringkaskan pada anda tentang Kad Perubatan Medisafe ini.

Allianz Medisafe Infinite:

Alhamdulillah Allianz menyediakan Medical Card (MC) yang terbaik di Malaysia, kenapa?

Ok la, sebelum pergi lebih jauh, tahniah daripada saya kepada anda kerana mengambil berat tentang perlindungan diri, keluarga dan tersayang . Hari ni, Kalau kita tengok kos rawatan makin lama makin meningkat dan pernahkan kita terfikir adakah perlindungan kita pada masa sekarang cukup untuk masa hadapan??

Dengan adanya MediSafe Infinite and MediSafe Infinite Xtra, yang mana plan perubatan yang memberi perlindungan sehingga umur 90 tahun+Had Tahunan yang tinggi+Tiada Had Seumur Hidup. Macam pening jerkan?? biasa la bahasa insurance ini saya cuba ringan kan skit lagi. Saya letakan dalam “point”

MEDISAFE INFINITE (Medical Card)

MediSafe Infinite memperkuatkan Pelan Allianz PowerLink anda dengan perlindungan perubatan yang
jauh lebih baik dan menyeluruh.

  • Tiada Had Sepanjang Hayat Keseluruhan
    Had Tahunan Keseluruhan yang tinggi dan Tiada Had Sepanjang Hayat
    Keseluruhan, memberi anda ketenangan fikiran yang sebenarnya.

Note : Ini adalah satu Faedah yang terbaik yang mana tiada ditempat lain.

  • Rawatan demam Denggi atau Enterik (Kepialu) pesakit luar
    Membayar balik caj-caj yang dikenakan ke atas rawatan Demam Denggi atau Enterik sebagai pesakit
    luar di mana-mana klinik atau hospital yang berdaftar.
  • Rawatan alternatif (Faedah selepas keluar hospital)
    Membayar balik caj-caj yang dikenakan ke atas rawatan alternatif
    seperti Kiropraktik, Kiropodi, Homeopati, Osteopati dan Akupunktur
    sehingga satu (1) lawatan sehari, dalam masa tiga puluh (30) hari
    dari tarikh keluar hospital.

Note : Senang cakap lepas rawatan di hospital, kita boleh cari alternatif lain untuk rawatan sakit kita.

  • Umur kemasukan tinggi dan pembaharuan dijamin
    Umur kemasukan yang tinggi sehingga umur 70 tahun.
    Pembaharuan dijamin sehingga umur 90 tahun.

Note : Medical Card Cover hingga umur 90 tu, Medical kad yang memberi perlindungan yang lama berbanding medical card di luar sana.

  • Rangkaian panel hospital yang luas (terbanyak)
    Kad perubatan MediSafe Infinite/ MediSafe Infinite Xtra
    diterima oleh kesemua panel hospital kami yang luas di
    seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak.

Note : Allianz mempunyai rangkaian hospital terbanyak di seluruh Malaysia. (So, Tiada Masalah kalau anda selalu travel .

  • Pendapat perubatan kedua
    Membayar balik sehingga RM2,000 setahun bagi caj caj konsultasi dan
    ujian diagnosis (ECG, X-ray dan ujian makmal) sekiranya anda memerlukan
    pendapat kedua perubatan oleh doktor yang lain untuk mengesahkan
    diagnosis dan pelan rawatan Doktor yang terdahulu, atau mendapatkan
    tawaran diagnosis alternatif dan/atau kaedah rawatan.

Note : Sekiranya kita di diagnosis penyakit dari seorang doktor, kita mendapat second pendapat dari doktor lain untuk memastikan ianya benar atau sebaliknya. Ini sangat membantu kita untuk mendapat penilaian dari doktor lain sama. 🙂

  • Ganjaran Tiada Tuntutan
    Menikmati ganjaran peningkatan faedah Bilik Hospital &
    Penginapan sebanyak 10% setiap 3 tahun jikalau tiada tuntutan
    dibuat dalam masa 3 tahun tersebut. Sehingga 150% daripada
    jumlah awal kelayakan faedah Bilik Hospital & Penginapan.
  • Pembayaran balik GST
    Membayar ganti Cukai Barangan dan Perkhidmatan (GST)
    ke atas bekalan dan perkhidmatan yang boleh dikenakan
    cukai menurut perbelanjaan yang layak.

Ok la, Sebenarnya banyak lagi kelebihan Medical Card Medisafe dari Allianz ini. dan saya terus sertakan lampiran untuk anda tengok 🙂

Life Protection 1

Dan lampiran Seterusnya saya letakan Medical Plan (Medisafe) Dari Allianz

Life Protection MC Life Protection MC2

Begitu banyak manfaat yang kita akan dapat dengan Medical Card Medisafe ini.

Saya harap anda jelas dengan Medical Card ini dan anda boleh APPLY dengan saya untuk mendapatkan Medical Kad ini untuk Anda, Keluarga Mahupun Tersayang.

Boleh Call atau WhatsApp (+6019 365 8674) Saya ->”MEDISAFE” dan saya akan respon secepat mungkin.

Atau Saya Hubungi Tuan/Puan Dengan mengisi maklumat dibawah

Tunggu Respon daripada saya. InsyAllah saya cuba bantu anda.

Share artikel ini sekiranya dapat membantu Pasangan anda/Rakan mahupun Saudara anda 🙂

Akhir Post saya kali ini. Apply lah Medical Card ini segera sementara masih sihat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *